Tilaa Viinivinkki
Artikkelit

Viinivinkit Äitienpäivään

Äiti ansaitsee vain parasta!

Toukokuun toisena sunnuntaina nostetaan liput salkoon ja juhlitaan kaikkia äitejä ja mummeja. Äitiä voi hemmotella monella tavalla – hänelle voi viedä aamiaisen sänkyyn, järjestää äitienpäiväbrunssin tai viedä ulos syömään – yhteistä aikaa ja hyvää ruokaa on aina mainio resepti onnistuneeseen äitienpäivään. Ilahduta äitiä myös huolella valikoiduilla viineillä, jotka täydentävät juhlapäivän herkkuja:

McGuigan Black Label Moscato

Tuoksu on viettelevän trooppinen ja sitruksinen. Makeahko maku seuraa tuoksua mm. sitruunan ja hunajamelonin aromeillaan, lisäksi siinä on hillottua sitruksisuutta ja persikkaa. Viinin makeutta tasapainottaa mukava hapokkuus ja kaino pirskahtelevaisuus. Hyvin viilennettynä seurusteluun ja esimerkiksi mansikkaisille leivonnaisille aivan loistava valinta!

McGuigan Black Label Moscato 2022

McGuigan Moscato Rose

McGuigan Black Label Rose Moscato on huippusuositun Black Label-tuoteperheen uusin tulokas. Tämä lempeän makeahko rose on loistava sellaisenaan hyvin viilennettynä sekä marjojen, hedelmien, ja juustojen parina. Oma suosikki-kombomme on tällä hetkellä lettujen ja mustikoiden kera. Voit kokeilla myös helppona mutta juhlavana spritzinä: 12 cl Black Label Rose Moscatoa, kivennäisvettä, tuoreita mansikoita ja minttua. Tarjoile korkeasta lasista, joka on täytetty jäillä ja nauti.

McGuigan Moscato Rose 2022