Tilaa Viinivinkki
Artikkelit

Alkoholittomat valkoviinit – Nautinnollinen vaihtoehto tammikuuhun

Alkoholittomat ja matala-alkoholilliset juomat ovat kasvattaneet suosiotaan huomattavasti viimevuosina. Uuden vuoden alku tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua Alkosta löytyviin alkoholittomiin valkoviineihin. Mielenkiintoisia vaihtoehtoja tarjoilevat espanjalainen raikkaan hedelmäinen Disfrutand 0.0 Verdejo sekä australialainen kevyen tamminen McGuigan Zero Chardonnay.

Alkoholittomat valkoviinit tarjoavat monipuolisen ja maukkaan vaihtoehdon ruokapöytään. Ne sopivat mainiosti erilaisten makujen seuraksi, olipa kyseessä kevyt salaatti, paistettu kala tai herkullinen kanaruoka. Melko täyteläisenä ja hieman paahteisena Zero Chardonnay toimii parhaiten kalojen ja kanan kanssa tai miksi ei myös salaatin kanssa. Trendikkäästä Sauvignon Blancia -muistuttavasta Verdejo-lajikkeesta valmistettu Disfrutand 0.0 on kevyempänä ja sitrusvetoisempana loistava kumppani salaateille. Etenkin vuohenjuusto istuu sen makujen kanssa hyvin yksiin

 

 

Disfrutand 0,0 Verdejo

Disfrutand 0.0 Verdejo on raikas ja alkoholiton uutuusviini Espanjasta! Nappaa tämä tipattoman tammikuun ehdoton helmi mukaasi seurustelujuomaksi tai illallistarjoiluihin!

Disfrutand 0,0 Verdejo

McGuigan Zero Chardonnay

McGuigan Zero Chardonnay on puolikuiva, vegaaninen valkoviini josta löydät sitrusten ja keltaluumujen vivahteita! ⁣
⁣Täyteläinen ja hennon paahteinen viini sopii monipuolisesti niin kasvis- kuin kalaruokienkin kylkeen.

McGuigan Zero Chardonnay 0,05%