Tilaa Viinivinkki
Artikkelit

BILLEBEINO-viinit ovat saapuneet!

Suomalaisten laajalti suosiman vaatemerkin nimikkoviinit ovat täällä! Billebeinon Bandana-kuosilla koristellut viinit tulevat Italiasta ja Saksasta ja ovat luontainen jatke brändille myös sisältöä myöten.

 

Billebeino Negroamaro 2017

Riserva-luokiteltu Negroamaro-rypälelajikkeesta valmistettu punaviini tulee Salice Salentinon alkuperäsuojatulta viinialueelta Italian kantapäästä. Salice Salentino on Puglian maakunnan viinialueista tunnetuin. Viiniä kypsytellään vähintään 12 kuukauden ajan tammitynnyreissä ja toinen mokoma pullossa ennen myyntiin laskua. Suunmukaisen täyteläinen viini omaa jo viehättäviä kehittyneitä vivahteita ja peri-italialaiset bitteriset ja nahkaiset sävyt antavat sille reilusti luonnetta. Muhkea viini on oiva kumppani grillatuille liharuuille ja kypsytetyille juustoille, mutta sitä nautiskelee myös sellaisenaan kiitos kypsän hedelmäisyyden ja pyöristyneiden tanniinien.

Billebeino Negroamaro 2017

Billebeino Negroamaro 2017

14.98€

0,75L

Riserva-luokiteltu Negroamaro-rypälelajikkeesta valmistettu punaviini tulee Salice Salentinon alkuperäsuojatulta viinialueelta Italian kantapäästä.

Billebeino Riesling 2022

Billebeino Riesling tulee kuivien rieslingien kehdosta Rheinhessenistä, Saksasta. Alueelle tyypilliseen tapaan siitä löytyy ihanteellinen ryhdikkään hapokkuuden ja pienen jäännössokerin yhdistelmä. Luomu-sertifioitu, vegaaneille soveltuva viini pursuaa raikasta hedelmäisyyttä (omenaa, sitrushedelmiä) sekä mineraalisia sävyjä. Siitä on todella helppo pitää ja nauttia aivan sellaisenaan, mutta tämä ruokapöydän moniottelija pariutuu muitta mutkitta niin sushin, kypsennettyjen merenelävien, parsan ja salaattien kuin pehmeiden juustojenkin kanssa.

Billebeino Riesling 2022