Tilaa Viinivinkki
Artikkelit

Joulun ajan tyylikkäimmät lahjapakkaukset

Marras-joulukuussa Alkon valikoima täyttyy lahjapakkauksista ja mikä sen parempaa kuin ostaa oma lempiviini lahjaksi kauniissa pakkauksessa? Tässä meidän 3 valintaamme joulukauden tyylikkäimmiksi lahjoiksi

Lahjapakkauksissa on rajallinen saatavuus, ei kannata siis jäädä odottelemaan, vaan tilata tuotteet pukinkonttiin vaikka heti.

Ihanaa joulunaikaa ja nautinnollisia viinihetkiä!

Borsari Amarone della Valpolicella 2020

Suomen myydyin Amarone tuo joulun lasiisi. Upean tummanmarjainen, täyteläinen ja yrttinen Borsari Amarone on täydellinen kumppani koville juustoille ja tuhdille liharuoille. Toimii myös joulun ’meditaatioviininä’ sellaisenaan esimerkiksi takkatulen ääressä villasukat jalassa, täydellinen hyggeilyyn <3

Borsari Amarone della Valpolicella 2020 lahjapakkaus

Alberto Nani Organic Prosecco Extra Dry

Juhlatunnelmaan sopii loistavasti myös yksi Suomen suosituimmista proseccoista, luomu Alberto Nani. Prosecco on monipuolinen kupliva, joka toimii aperatiivista jälkiruokaan asti.

Alberto Nani Organic Prosecco Extra Dry lahjapakkaus

Kings of Prohibition Shiraz

Tämä australialainen Shiraz on täydellinen valinta kaikille todella mehevän & hilloisen ystäville. Kings of Prohibiton Shiraz ilahduttaa erikoisella pullomallilla ja tyylikkäällä viinillä erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella. Kokeile tätä vaikka pipareiden ja sinihomejuuston parina.

Kings of Prohibition Shiraz Lahjapakkaus